Monday, November 21, 2011

Underfoot, but out of the way

Like most sailboats, Sea Gem has an abundance of unique storage spaces. Even the few stairs found aboard Sea Gems serve a dual purpose:

The step pictured above is found in our galley (leading to/from our salon), and as you can see, it opens! That's right, this step is also a storage bin. So what do we keep in this particular step? Little Moishe's food and treats:


Although I am sure the question of where we store our dog's food is likely not weighing on your mind, for me, it was a cause for concern when contemplating life on a boat. After all, dog food is big and bulky--two words you don't want describing anything being stored aboard a boat. I worried that accommodating Moishe's food would result in a huge, ugly bag of dog food sitting in the middle of our salon, spewing greasy little dog-food crumbs all over my precious rya rug.

Thankfully, we have this step.

Moishe likes it, too. He now has the perfect perch from which to guard his food, as well as an appropriately sized stage to showcase his signature begging position:1 comment:

  1. Mang thai điều thiên nhiên của mỗi người mẹ, việc làm mẹ vô cùng hạnh phúc và thiên liêng. Nhưng trong thời gian mang thai sẽ luôn là nỗi lo cho các mẹ luôn phân vân 3 tháng đầu nên ăn gì để an toàn cho thai nhi và mẹ. Việc mang thai trong 3 tháng đầu cuc kì quan trong cho mỗi thai phụ. Vì lúc này là giai đoạn các mẹ tập thích nghi với sự hình thành của bé trong tử cung và chính là thời gian để thai nhi hình thành và phát triển nên cung cấp đầy đủ dinh dưỡng cho 2 mẹ con. Và cũng trong thời gian ấy các mẹ cũng nên chú ý về việc bà bầu không nên ăn gì để đảm bảo an toan cho thai nhi không ảnh hưởng tới những việc không vui. Đặc biệt nên tránh các chất kích thích các chất chua cay, chát hạn chế vận động và đi lại nhiều. Đặc biệt trong 3 tháng đầu các mẹ gặp trình trạng ngén ăn cho nên việc ăn uống rát khó khăn nên cần lựa chọn khẩu phần ăn của các mẹ nên thay đổi. Thêm rau vậy những loại rau bà bầu nên ăn để an toàn và tạo cho mẹ không còn ngén ăn nữa. Cùng chúng tôi tìm hiểu nhé:

    ReplyDelete